Σαν βασιλικό ζεύγος υποδέχτηκαν την Κορτζιά και τον Πιέρο στις Μαλδίβες – VIDEO &  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σαν βασιλικό ζεύγος υποδέχτηκαν την Κορτζιά και τον Πιέρο στις Μαλδίβες – VIDEO &  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Μαρία Κορτζιά και ο Πιέρος Σωτηρίου από την Πέμπτη, 20/12, βρίσκονται στις εξωτικές Μαλδίβες, όπου τους υποδέχτηκαν με τύμπανα, χειροκροτήματα και λουλούδια.

Εντύπωσιαστήκαμε από τον τρόπο που υποδέχτηκε το προσωπικό του ξενοδοχείου στις Μαλδίβες τον Πιέρο Σωτηρίου και την Μαρία Κορτζιά.

Το λαμπερό ζεύγος της κυπριακής showbiz αφίχθη την Πέμπτη, 20/12, στα νησιά Fushifaru. Το προσωπικό τους υποδέχτηκε με τύμπανα και μουσικές. Στέκονταν στην γραμμή άντρες και γυναίκες για το καλωσόρισμά τους, φορώντας το πιο ζεστό τους χαμόγελο. 

Ζεστές πετσέτες και λουλούδια περίμεναν την Μαρία Κορτζιά και τον Πιέρο Σωτηρίου.

Η Μαρία Κορτζιά στην πρώτη της ανάρτηση από τις Μαλδίβες σχολίασε: 'Ο παράδεισος είναι μέρος για δύο'.

Δείτε τα σχετικά stories στα video που ακολουθούν:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE